Novinky

Vplyv spôsobov obrábania pôdy na jej kvalitu

11-03-2022
NPPC - Výskumný ústav agroekológie Michalovce

Vlnačka hrušková

10-03-2022
ÚKSÚP – OOR

Faktory mající vliv na hygienickou kvalitu syrového mléka

09-03-2022
Veterinární univerzita Brno
(zdroj: Roľnícke noviny 2/2022, str. 16-17)

Nová správa FAO zdôrazňuje možné výhody a riziká spojené s potravinami budúcnosti

07-03-2022
(zdroj: www.fao.org)

Bývalé potraviny - potenciálna zložka krmív

07-03-2022
NPPC – Výskumný ústav živočíšnej výroby Nitra

Videokonferencia ministrov poľnohospodárstva k situácii v agrosektore po invázii na Ukrajine

04-03-2022
(zdroj: www.consilium.europa.eu)

Príprava pôdy na jar, sejba, eliminácia sucha

03-03-2022
NPPC – Výskumný ústav rastlinnej výroby Piešťany

Černák viničový

02-03-2022
ÚKSÚP – OOR

Nové pravidlá pri uvádzaní produktov na hnojenie na trh EÚ

28-02-2022
(zdroj: www.mpsr.sk)

Spôsoby kŕmenia HD, kŕmne zariadenia a miešacie kŕmne vozy

23-02-2022
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre