Odborné informácie
Zvýšenie obsahu vlákniny v chleboch prídavkom netradičných múk
19-01-2023
1 NPPC - Výskumný ústav potravinársky, Bratislava; 2 Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Ústav potravinárstva Fakulty biotechnológie a potravinárstva
Európska komisia spúšťa informačný panel o potravinovej bezpečnosti v EÚ
12-12-2022
(zdroj: www.agriculture.ec.europa.eu)
Slovenská mliečna rieka vysychá...
23-11-2022
Slovenský zväz prvovýrobcov mlieka, Nitra
Komisia schválila slovenskú schému na podporu výrobcov potravín v kontexte vojny Ruska proti Ukrajine vo výške 10 miliónov EUR
17-10-2022
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Zoznam referenčných laboratórií Európskej únie (EURL) a národných referenčných laboratórií (NRL) Slovenskej Republiky pre krmivá, potraviny a zdravie zvierat
13-04-2022
Komisia posilňuje systém zemepisných označení s cieľom zachovať vysokú kvalitu a posilniť ochranu
04-04-2022
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Nová správa FAO zdôrazňuje možné výhody a riziká spojené s potravinami budúcnosti
07-03-2022
(zdroj: www.fao.org)
Viac peňazí pre našich potravinárov v novom eurofondovom období
07-02-2022
(zdroj: www.mpsr.sk)
Do konca marca môžu výrobcovia potravín registrovať svoje produkty
14-01-2022
(zdroj: www.mpsr.sk)
EÚ podporuje propagáciu udržateľných agropotravinárskych výrobkov aj v roku 2022
03-01-2022
(zdroj: www.ec.europa.eu)