Novinky
Európska reflexná skupina pre bravčové mäso mala svoje úvodné zasadnutie
11-03-2022
(zdroj: www.ec.europa.eu)
Vplyv spôsobov obrábania pôdy na jej kvalitu
11-03-2022
NPPC - Výskumný ústav agroekológie Michalovce
Vlnačka hrušková
10-03-2022
ÚKSÚP – OOR
Faktory mající vliv na hygienickou kvalitu syrového mléka
09-03-2022
Veterinární univerzita Brno
(zdroj: Roľnícke noviny 2/2022, str. 16-17)
Nová správa FAO zdôrazňuje možné výhody a riziká spojené s potravinami budúcnosti
07-03-2022
(zdroj: www.fao.org)
Bývalé potraviny - potenciálna zložka krmív
07-03-2022
NPPC – Výskumný ústav živočíšnej výroby Nitra
Videokonferencia ministrov poľnohospodárstva k situácii v agrosektore po invázii na Ukrajine
04-03-2022
(zdroj: www.consilium.europa.eu)
Príprava pôdy na jar, sejba, eliminácia sucha
03-03-2022
NPPC – Výskumný ústav rastlinnej výroby Piešťany
Černák viničový
02-03-2022
ÚKSÚP – OOR
Nové pravidlá pri uvádzaní produktov na hnojenie na trh EÚ
28-02-2022
(zdroj: www.mpsr.sk)